Bucătăria Paleo: Înapoi la Rădăcini pentru O Viață Sănătoasă (Paperback)

Bucătăria Paleo: Înapoi la Rădăcini pentru O Viață Sănătoasă By Elena Nicolescu Cover Image
$39.70
Not on our shelves. Usually arrives at The Bookworm in 4-7 days from distributor/publisher.
Without exception, non-returnable.

Description


"Bucătăria Paleo: napoi la Rădăcini pentru O Viață Sănătoasă" vă aduce ntr-o călătorie culinară extraordinară, n care veți redescoperi modul n care alimentația sănătoasă poate fi delicioasă și hrănitoare. Elena Nicolescu, pseudonimul unui adevărat expert n dieta paleolitică, vă oferă această carte de rețete specială, dedicată celor care doresc să abordeze un stil de viață sănătos și echilibrat.


Elena Nicolescu, un pasionat al alimentației paleolitice, vă dezvăluie secretele și tehnici pentru a pregăti preparate nutritive și delicioase, folosind doar ingrediente naturale și neprocesate. Cartea adună o varietate impresionantă de rețete, de la m ncăruri de bază paleo, precum friptura la grătar și salata de legume, la gustări sănătoase și alternative la dulciuri.


"Bucătăria Paleo" vă nvață să alegeți și să pregătiți alimente care susțin sănătatea și bunăstarea, respect nd principiile unei diete paleolitice. Rețetele sunt prezentate ntr-un mod clar și ușor de urmărit, astfel nc t at t ncepătorii, c t și bucătarii experimentați să se poată bucura de prepararea acestor m ncăruri paleo.


Pregătiți-vă să vă transformați alimentația și să vă mbunătățiți starea de sănătate, revenind la rădăcinile alimentelor naturale și neprocesate. "Bucătăria Paleo" este ghidul perfect pentru cei care doresc să abordeze un stil de viață sănătos, să se bucure de alimente sănătoase și să descopere beneficiile unei diete paleolitice.Product Details
ISBN: 9781835797730
ISBN-10: 1835797733
Publisher: Elena Nicolescu
Publication Date: November 5th, 2023
Pages: 222
Language: Romanian
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.